Subconștientul – scurtătura spre succes

de Alexandru PLEȘEA

Dacă te-ai întrebat vreodată cine a fost cel mai mare vânzător direct din lume, ei bine, ai fi surprins să afli că între anii 1963-1978, Joe Girard a rupt toate vânzările făcute de un singur om, intrând în cartea recordurilor ca fiind omul care a vândut peste 13001 mașini în 15 ani, având un palmares de 2 mașini pe ora de lucru.

Ulterior, și nici anterior, niciun alt pionier al vânzărilor, în niciun alt domeniu, nu l-a întrecut pe Joe.

Joe și-a reprogramat subconștientul. Dintr-un copil sărac, în cel mai mare vânzător din lume. S-a născut dintr-o familie semi-siciliană din America, unde sărăcia anilor 1920 era înfloritoare, iar la 15 ani, în 1935 a renunțat la școala de stat pentru a munci să-și susțină familia.

Crezurile lui erau simple. Complimenta oamenii, le zâmbea și le vorbea pe limbajul lor. Lucra cu mintea lui zi și noapte pentru a deveni pe placul unor potențiali cumpărători.

Chevrolet l-a angajat, iar el a făcut istorie și a ridicat acțiunile firmei la cote maxime prin încrederea pe care el o investea în potențialii cumpărători. Lui Joe nu îi lipseau costumul, zâmbetul, complimentele, entuziasmul, curajul, riscul și scopul.

A reușit să învingă toate programele mentale care îl țineau pe loc: cele care l-au învățat să fie în turmă și să respecte aceleași valori care se promovează peste tot. El a ieșit din ele și a revoluționat modul de vânzare unul la unul. Cărți s-au scris despre el și tot nu a reușit încă cineva să-l copieze.

Dar cum a reușit? A lucrat zilnic pentru a ieși din ce făceau ceilalți. Nu a făcut ca ceilalți. A repetat scopul său prin acțiuni mici. A ieșit din școală, când alții învățau, pentru a munci. Era ceva anormal în acele vremuri, însă simțea că locul lui este spre oameni, spre a da, nu a primi.

Pentru mine Joe Girard este un model autentic de putere interioară, curaj, responsabilitate și scop definit. Acest om a lucrat cu mintea lui subconștientă. Această muncă, de a-și reconstrui subconștientul, a fost constantă. Cei care au încercat să copieze tehnicile sale, lucrau temporar cu mintea lor. El nu! A trudit până a obținut ce a vrut. Și a făcut istorie.

Eu vreau pentru tine să faci la fel. În orice domeniu simți să dai, nu să primești. Pun umărul, datorită experienței pe care am strâns-o din hipnoză, NLP, psihologie și alte ramuri terapeutice de vindecare, ca Yoga Regală, Raja Yoga sau Yoga Minții și alte tehnici de meditație accelerată din Nepal, China, Japonia, India și Thailanda, să construiesc un subconștient care să fie motorul principal de putere spre scopul tău.

Acum te întreb: Vrei să primești, cine știe când, dacă și de la cine, și alții îți vor modela subconștientului? Sau vrei să dai, acum, ție, celui de lângă tine, viitorului tău și tu să ți-l modelezi? Ce alegi?

Cu dragoste și respect, a fost un privilegiu să-ți scriu aceste lucruri.

Alexandru Pleșea

Rămâi cu bine!

 

Alexandru Plesea_logo
Splaiul Unirii 5
Bucureşti 030121
ROMÂNIA

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: