De ce sistemul imunitar a pierdut din putere?

de Alexandru PLEȘEA

Construcția zidului unei clădiri este pentru ca invadatorii sau inundațiile să nu intre în cetate. În aceeași măsură, imunitatea este creată în noi pentru a opri bacteriile, virușii, paraziții, substanțele toxice și alte corpuri străine care intră în trup.

Când acest magic sistem de creație a unor celule specializate, ca niște străjeri construiți instant pentru a măcelări cu vigilență orice intrus, exact așa în sistemul imunitar ar trebui, chiar și la o vârstă înaintată, să se producă instant anticorpi pregătiți pentru atac.

Acolo unde trupul omului are suferințe pe mai multe planuri: minte cu gânduri de teamă, emoții de frică și trup îmbibat cu substanțe toxice și chimice, atunci sistemul imunitar este „prăfuit” din toate părțile. Iar el abia emite, cu ultimele puteri, acele celule care sunt străjerii sau gardienii sacrului nostru templu, numit trup.

Am studiat reacțiile și simptomele celor care nu au un sistem imunitar puternic. Am văzut că înainte de a practica ce direcții aveam, simptomele erau dese, puternice, după toate aparențele: abia de se mai țineau în picioare.

Aceste 8 Exerciții și 8 Alimente le-am prezentat în webinarul din 22 noiembrie, destinat pentru întărirea mentală, fizică și emoțională, a ceea ce marea natură, din simțul ei Divin de prevedere, ne-a zămislit pe fiecare.

De exemplu dacă nu mănânci zahăr, adică substanța care alegoric se numește „moartea albă”, vei observa o energie constantă, în plus.

De exemplu, dacă te oprești din a mai fi nemulțumit de cineva pe care l-ai ajutat și acum te respinge, vei observa o energie constantă, în plus.

Acolo unde este energie în plus, sunt substanțe la nivel celular, create pentru scopul tău. Respectiv, sistemul imunitar se întărește.

Dacă te întrebi oare de ce nu merge să refaci sistemul imunitar rapid, este pentru că sunt miliarde ce celule noi care trebuie reînviate rapid, lucru care ar însemna să angajezi 1 milion de străjeri peste noapte, ceea ce este imposibil.

Prevenirea aduce siguranță, putere și capacitatea de eliminare a virușilor din corp.

În aceste vremuri tulburi, întărirea sistemului imunitar este o necesitate de viață și de moarte.

Ce vei practica va rămâne pentru propria ta forță. Nu vei putea lua celule ale imunității tale create și să transferi spre altcineva. Ce poți face este să fii un exemplu de practică pentru ceilalți.

Transformarea ta devine și a celor de lângă tine.

Rămâi cu bine!

 

Alexandru Plesea_logo
Splaiul Unirii 5
Bucureşti 030121
ROMÂNIA

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: