Important! Renunțarea la măsurile restrictive de acces

Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” Baia Mare

În conformitate cu noile reglementări în vigoare privind ridicarea stării de alertă și, în consecință, renunțarea la măsurile restrictive, accesul utilizatorilor la colecţiile şi serviciile Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu” Baia Mare se face în baza Permisului de utilizator, fără obligativitatea de a prezenta certificatul de vaccinare/fără nicio restricție.

Recomandăm purtarea măștii în spațiile bibliotecii, cu preponderență în sălile de lectură.

Documentele împrumutate vor putea fi restituite la ghișeul special amenajat în holul central, pentru a fi sterilizate și pentru a reduce timpii de așteptare pentru utilizatorii care doresc doar să returneze cărțile împrumutate.

Rezervarea documentelor, atât prin intermediul catalogului electronic, cât și telefonic, va continua, conform procedurii specifice. Astfel, angajații bibliotecii vor pregăti documentele solicitate și vor anunța utilizatorii, prin e-mail sau telefonic, intervalul orar în care sunt așteptați să ridice coletul.

Organizarea evenimentelor în incinta instituției se va desfășura la capacitate maximă.

În situația în care vor apărea alte reglementări transmise de Ministerul Culturii sau Consiliul Județean Maramureș, ne vom adapta în consecință și vă vom informa cu privire la acest aspect.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: