IA românească, sărbătorită la Hong Kong

Joi, 23 iunie, de la ora 18:00, Camera de Comerț a României din Hong Kong a readus în Hong Kong tradiționala sărbătoare de Ziua IEI pentru al 6-lea an consecutiv. Au fost îmbrăcate cele mai frumoase Ii (Bluze/Cămăși românești) și au sărbătorit, împreună, românește.

IA este bluza tradițională românească care a inspirat numeroși artiști de la celebrul pictor impresionist francez Henry Matisse până la designeri moderni precum Mark Jacobs și Tory Burch.

La eveniment a participat și maramureșeanul Alex Walter, stabilit în Hong Kong din octombrie 2021. Alex este membru al Hong Kong Toastmasters Club și a fost premiat cu „cel mai bun speaker” al evenimentului, unde a prezentat modul în care comunicarea ne poate modela viața per total, au sărbătorit realizările comisiei de conducere 2021-2022 și i-au urat bun venit noului președinte ales și echipei sale Excom pentru anul viitor 2022-2023. Alex a fost ales vicepreședinte și va susține clubul să se extindă și să aducă noi membri care vor dori să învețe „Sweet Science” a Public Speaking.

Succes deplin, Alex Walter! Felicitări organizatorilor evenimentului!

Sursa: Romanian Chamber of Commerce in Hong Kong

Redacția „e-Bibliotheca septentrionalis”
Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” Baia Mare – ROMÂNIA

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: