Festival-concurs de poezie „Constantin Triță – Poet al iubirii”

Constantin Triță
(1957 – 2020)

În cadrul acțiunii permanente de stimulare și punere în valoare a creației poetice contemporane, orașul Piatra Olt organizează:

Festivalul de poezie „Constantin Triță – Poet al iubirii

REGULAMENT

Concursul de creație literară „CONSTANTIN TRIȚĂ – POET AL IUBIRII”, aflat la ediția I, se adresează tuturor creatorilor-poeți – indiferent de vârstă, care nu sunt membri ai U.S.R.

Autorii vor trimite într-un plic ce va purta la exterior specificația: Pentru Concursul de Creație – Constantin Triță, un nr. de 10 (zece) poezii, dactilografiate la două rânduri, în 3 (trei) exemplare, fiecare dintre ele purtând un moto în loc de nume, iar în interiorul plicului ce conține creațiile, va mai exista un plic ce va conține datele de identificare ale autorului:

– Nume și prenume;
– Adresa de domiciliu (localitate, județ, cod poștal…);
– Număr de telefon;
– Adresă de e-mail.

Plicul ce conține datele de identificare va fi lipit, iar pe el va fi trecut moto-ul care se regăsește și pe cele 10 (zece) creații literare.

Autorii (concurenții) vor trimite creațiile până pe data de 1 septembrie 2022 (data poștei) pe adresa CONSTANȚA TRIȚĂ, strada Aleea Viilor, nr. 2, Orașul Piatra Olt, jud. Olt.

Câștigătorii vor fi deciși de un juriu competent alcătuit din membri ai Uniunii Scriitorilor, oameni de cultură, poeți, etc…

Decizia juriului este inatacabilă, ea rămânând definitivă.

Concurenții premiați vor fi anunțați în timp util, în legătură cu data, ora și locul unde se vor prezenta pentru ridicarea premiilor și acțiunile propuse de organizatori. Prezența la festivitatea de premiere este obligatorie, cu excepția cazurilor obiective, dovedibile. Neconfirmarea prezenței sau/și neprezența, atrage după sine anularea premiului și redistribuirea lui, conform jurizării.

Organizatorii își rezervă dreptul de a se folosi de creațiile premiate, în vederea editării unui volum de poezii, fără a fi obligați la plata drepturilor de autor, (cei publicați în acest volum de poezii vor primi prin poștă un nr. de trei exemplare).

Cheltuielile pentru masă și cazare vor fi suportate de organizatori, transportul fiind suportat de fiecare concurent în parte.

P.S. RUGĂM nu lungimi exagerate ale creațiilor literare.

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG LA PIATRA OLT.

Relații suplimentare la tel 0771660891 ori 0723886789

(sursa: Gelu Dragoș)

4 Responses to Festival-concurs de poezie „Constantin Triță – Poet al iubirii”

 1. Baftă tuturor participanților!

 2. Mariana Moga spune:

  Felicitări Constanța Tanțy Triță! Efortul tău a roadit. Acest festival ne va aminti mereu de prietenul nostru Constantin Triță, de colegul și omul minunat care ne-a bucurat sufletele atât timp cât Dumnezeu l-a lăsat alături de noi.
  Felicitări pentru articol, Gelu!

 3. simonamihutiu spune:

  Un pios și minunat omagiu.

 4. Gina I spune:

  Buna ziua, salut aceasta initiativa laudabila! Cand se vor anunta castigatorii desemnati de juriu?

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: