Micșorarea stomacului – intervenție pentru cei fără voință

de Alexandru PLEȘEA

În lumea contemporană, anomaliile occidentale de intervenție pentru a slăbi au ajuns de mai multe soiuri și, spre surprinderea mea, crește numărul celor care apelează la ele.

  • Bypass gastric (punga creată artificial pentru ocolirea mâncării să ajungă în stomac)
  • Gastrectomie (sau micșorare longitudinală) a stomacului, pentru a nu mai simți senzația de foame
  • Plicatura gastrică (se înlătură o parte din stomac)
  • Balonul intragastric (balon de silicon pus în esofag)

Ei bine, multe clinici în lume oferă nu doar consultanță medicală, cât și psihologică pentru cei în stare de așa ceva. Pe bună dreptate că aceștia au nevoie de ceea ce poate fi numit „reparație urgentă a modului lor de a iubi a viața”.

A ajuns la modă, ca printre cei care natura lor celulară nu își mai face de mult treaba, și negândindu-se vreo clipă cum să readucă la viață celulele, acești bieți compatrioți ai noștri, fac aceste acte de cruzime față de propria lor existență planetară, pentru a eviscera părți naturale din ei înșiși, sperând să arate supli din nou și să fie din nou validați în societate sau, și mai mult, chiar invitați de către cei asemenea lor la cine somptuoase și petreceri cu sens distractiv.

Aceste acte de autocruzime la început mă întristau din cauza ignoranței cu care acești bieți oameni se tratau.

Deși au fost multe străduințe abordate de mine în mai multe moduri pentru a încerca să schimb cursul acestor intervenții denaturate, vanitatea omului, realizez din nou, este cea mai malefică trăsătură mecanică din el, instaurată exact de cei pe lângă care un astfel de om i-a avut aproape.

În această situație, nu-mi rămân decât să tranșez situația cât mai succint posibil: faptul că un om nu mai are părți din el, așa cum mama Natura și marea Divinitate „l-au proiectat”, are vreo șansă să mai fie un om sănătos? Oricât de mult acest om și-ar imagina că enzimele și sucurile stomacului său se vor regenera din ceva ce nu există, nu face decât să-și mai pună încă un cui, singur, la groapa unde va ajunge.

Slăbitul este un proces de a elimina țesutul inert sau gras, sau celulele care au murit, din corp. Legătura pe care mintea cuiva o face căutând alt proces, nu face decât să se îndepărteze iremediabil de soluție.

6 Alimente și Metode pentru a slăbi natural și a da Jos Burta. (alexandruplesea.ro/)

Rămâi cu bine!

Alexanru Plesea

https://alexandruplesea.ro/

Alexandru Plesea_logo
Splaiul Unirii 5
Bucureşti 030121
ROMÂNIA

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: