Asociaţia Angelis vă invită la prezentarea „Îngerii şi miracolul vieţii”

COMUNICAT DE PRESĂ

AngelisAsociaţia Angelis vă invită la prezentarea „Îngerii şi miracolul vieţii”, care va avea loc la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” Baia Mare, sâmbătă, 5 decembrie 2015, orele 10-13.30. Prezentarea este susţinută de psih. Felicia Toniţă, autor al cărţii „Îngerii şi miracolul vieţii. Despre cauzele bolilor şi îndreptarea prin rugăciune”.

Omul timpurilor noastre înţelege deja că există o strânsă legătură între boala corpului şi psihicul său, care are anumite perturbări. Vindecarea este un proces complex, care se realizează pe mai multe planuri. Corpul are nevoie de o alimentaţie sănătoasă, de intervenţii medicale de multe ori, de odihnă, de tratamente alternative uneori, în funcţie de caz şi de boală. Psihicul însă are nevoie în primul rând de desluşirea cauzei, acceptarea ei şi îndreptarea corespunzătoare.

Durerea reprezintă unul dintre mijloacele prin care corpul ne atrage atenţia că este bine să ne oprim pentru a conştientiza ce nu este în regulă şi a face schimbările necesare. Indiferent de natura durerii, ea este „strigătul” unui sentiment profund de vinovăţie, teamă sau suferinţă, care vrea să iasă la lumină. Rostul durerii este unul pozitiv; putem alege să o îngropăm cu medicamente sau să-i ascultăm avertismentul, descoperind cauza şi rezolvând-o.

Odată cu decodificarea mesajului durerii, descoperim ceea ce doreşte ea să ne transmită, în funcţie de localizarea şi intensitatea ei. E ca şi cum am începe să comunicăm cu propriul corp, căutând să-l înţelegem şi să-l ajutăm să fie funcţional, eliberându-l de poveri inutile şi oferindu-i hrana de care are nevoie pentru a se regenera (bucurie, armonie, frumuseţe, gânduri luminoase, iertare, înţelegere, blândeţe, iubire etc.).

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: