Emil I. Bozga – mărturisiri…

de Emil I. BOZGA

Am început să nu mai fiu sărac… Nu! Nu am câștigat la loto, nici nu am primit vreo moştenire… dar am adunat, am adunat toată viața o altfel de bogăție… Tot ce se vede în aceste poze, pe această masă, este comoara din sufletul meu. Gânduri, trăiri, clipe, bucurii, suspine, dragoste, dor, transpirație, admirație, melancolie, frustrare, vibrația anatomică a ființei mele şi tot ce-am receptat și trăit în jurul meu. Din toate aceste lucruri s-a cristalizat si format bogăția mea. Această bogăție am transpus-o în versuri şi vreau să, o împart cu toată lumea.

Dar, ca acest lucru să fie posibil, am avut nevoie de susținere, de sprijin, de încurajare. Primul om care mi-a atribuit aceste lucruri a fost, nimeni altul decât IONEL SIMA – vărul meu. El are un merit deosebit pentru realizarea mea. Le mulțumesc din suflet colaboratorilor mei VASILE BELE și domnului STROIA GHEORGHE… niște oameni minunați… pentru sfaturi și atenția acordată!

Mulțumesc NICULINEI MAN, MARIANA POP!

Mulțumesc, de asemenea, prietenilor care nu s-au îndoit de mine nicio secundă – DANIEL FLOREAN, OCTAVIA MAN, ADRIANA POP, RADU FLOREAN, IONELA SIMA.

Mulțumesc familiei mele EMILIA și MARIANA BOZGA și fratelui meu EUGEN BOZGA!

Și peste toate astea îi mulțumesc lui DUMNEZEU, căci fără El nimic nu ar fi fost posibil…

*          *          *          *          *          *          *          *          *

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: