Cum vedem începutul bolilor în comportamentele de rutină

de Alexandru PLEȘEA

O lucrare mai amplă va fi necesară în următorii ani, pe care mă responsabilizez în acest moment ție, să o așez pentru a elucida această malefică oroare a situației în care mulți stau și nu știu ce au.

Voi încerca mai jos să aduc faptele și exemplele la ceea ce, în urma cercetărilor dobândite, ar fi verificarea la ce comportamente sunt sănătoase, și care nu.

În fiecare țesut sau organ sunt celule, iar în celule sunt molecule, iar în fiecare moleculă sunt micro, macro si supra elemente (oxigen, minerale, glucide, acizi nucleici etc.). Toți aceștia au la bază structura vieții, acidul dezoxiribonucleic sau ADN.

Fiecare celulă este hrănită de elementele nutritive pe care le primește prin sânge. Sângele alterat oferă, din cauza faptului că este răspândit în toate părțile mici și mari ale corpului uman, o dispoziție care este numită în popor: stare de dispoziție preferată sau automată. 

Cea preferată este, după toate calculele mele, o alegere premeditată spre sănătate, ca tot conținutul din care sângele este compus să fie în permanență actualizat prin hrană și hormoni (acțiuni fizice).

Dispoziția automată este rezultatul și efectul oricărei lipsuri de prevederi și premeditări ale sănătății. Un astfel de om nu își poate păstra sângele curat și hrănitor pentru celule, decât dacă locuiește, monah sau sălbatic, în creierul munților sau păstor la o turmă de oi.

Astfel, dispoziția noastră generală este influențată de calitatea sângelui pe care îl avem.

Acolo unde sângele nu are suficientă hrană de transportat, el nu are de unde alimenta și nici susține părțile corpului care se ocupă de relația noastră cu exteriorul.

Într-un astfel de caz, putem vedea cu ușurință aspecte care în mod uzual nu le luam drept semne de boală pentru că nu sunt clasificate patologic și clinic, ci doar terapeutic sau psihologic, iar aici marea parte de așa numiții psihologi mondiali de clasă înaltă, aduc omului ceea ce se numește: inutilități absurde fără nicio altă speranță de vindecare reală.

Fizica nu o poate păcăli nimeni. Este lege a universului, din care facem și noi parte.

Cine dorește să vindece traseele nevascularizate și nefluidizate cu sânge curat ale creierului sau ficatului, cu teorii și filozofii, este de departe dus pe un drum fără sfârșit.

Cel care dorește vindecarea, prin principiile și reacțiile fizicii și biologiei, atunci începe apropierea de drumul spre sănătate.

Câteva din simptomele care duc să nu mai posedăm cu totul aceste funcții:

  • Memorarea – părți ale creierului nu mai funcționează.
  • Longevitatea – flora intestinului nu are suficienți bacili și probiotice pentru viață.
  • Mișcarea fizică – oasele nu mai dispun de procesul absorbției de calciu, ligamentele și tendoanele, nu mai au grăsimi.
  • Puterea fizică – mușchii devin flasci, nerezistenți, din cauza lipsei de proteine necesare creșterii sau menținerii lor.
  • Reacțiile absurde, triviale, mincinoase – sistemul nervos alterat, nerelaxat, nehrănit cu uleiurile și grăsimile necesare tuturor circuitelor sale.
  • Negestionarea emoțională – părți ale organelor vitale și sanguine, în deficiență de substanțe nutritive care ar putea activa, aceste reacții cum ar fi: pepsina, lipaza, celulaza, amilaza, tripsina, chimotripsina etc.

Cei care încă mănâncă salată, pe lângă faptul că au nevoie de un vagon pe lună de ingerat, ar putea reciti cu o deplină statornicie în minte, dar pe care probabil nu o au, rândurile de mai sus.

Rămâi cu bine!

 

Alexandru Plesea_logo
Splaiul Unirii 5
Bucureşti 030121
ROMÂNIA

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: