Reflecții, versuri, artă și cultură – daruri de la Mihaela CD

Semnalăm prezența în colecțiile Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” a unui număr de trei noi publicații oferite în dar, tocmai din Canada, de către Mihaela CD – scriitor, poet, redactor, cronicar, textier, promotor cultural, artist pictură tradițională și digitală.

Emanație a sufletului ei blând, fondatoarea revistei românilor de pretutindeni – Poezii pentru sufletul meu, propune în numărul 9/2022 al revistei câteva noutăți editoriale, creații literare de impact, lucrări de artă contemplativă, dar și un frumos interviu al îndrăgitului artist Ovidiu Komornyik, care pare să prezinte chintesența noului număr al revistei prin cuvintele: „să ne iubim aproapele, să lăsăm ceva bun în urma noastră, pentru că nu suntem nemuritori”. 

Antologia de artă contemporană în imagini. Artiști români de pretutindeni, Editura Globart Universum, Montreal, Canada, 2022, este cel de-al doilea dar al Mihaelei CD, care alături de artiști precum: Maria Magdalena Tirchilă, Ileana Anghel Meșter, Victor Manole, Lăcrimioara Iva, Maria Buzilă, George Vasilca, Gabriel Pârvuleț Aramă, Carmen Smutneac, Iuliana Pașca, Tatiana Zahariuc, Mircea Ruștiuc, Ofelia Armașu, Maria Baba, Maara Vanessa Purici, Corina Ligia Pătrașcu, Miruna Lavinia Bota prezintă în paginile albumului frumosul artistic exprimat prin artă tradițională, digitală, fotografică sau naivă, oferind bucurie ochilor, desfătare sufletului și fericire inimii.

Văzut ca un imbold pentru o viață plină de pozitivism și carismă, cel de-al treilea dar, volumul Născut pentru a fi (Alt)cineva, Editura Globart Universum, Montreal, Canada, 2022, al autoarei Mihaela CD, invită la un periplu de autocunoaștere, autoanaliză și autoevaluare sub egida stării de fericire. Deși este o carte de versuri, reflecții, gânduri profunde și enunțuri motivaționale exprimate pe parcursul celor 17 capitole, în ea se regăsesc spații de interpretare pe care fiecare cititor le poate umple prin experiența lui personală. Indiferent de căutarea lui, de dorința de a fi altcineva sau un nou tu, totul trebuie să fie un vals al bucuriei și al magicului Te iubesc!, care „spus azi face mai mult decât întreaga lume de mâine, e ca o invitație la veșnicie”.

Vă invităm, dragi iubitori ai cărților, să consultați aceste creații literare ce ne sunt dăruite din inimă de către colaboratorii noștri de peste ocean.

Redacția „e-Bibliotheca septentrionalis”
Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” Baia Mare – ROMÂNIA

(text de Vlad Ioan Bondre)

One Response to Reflecții, versuri, artă și cultură – daruri de la Mihaela CD

  1. Mihaela CD spune:

    Ma bucur din inima ca au ajuns cu bine la dumneavoastră, sunt fericita sa citesc acest frumos semnal editorial scris cu pana sufletului și a bucuriei! Va doresc tot ce-i mai bun!

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: